Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Am arătat diferența dintre noi și niște gnomi guralivi de dreapta”

Marcel Ciolacu salută îmbunătățirea de către agenția de rating Fitch a perspectivei de țară a României și reconfirmarea rating-ului. Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, salută decizia Agenției de rating Fitch, ca răspuns la eforturile economice făcute de actuala coaliție de guvernare. Într-o postare pe Facebook, președintele PSD nu-i iartă pe cei care critică actuala echipă PSD – PNL – UDMR ce conduce Guvernul României. „De la negativ la stabil! Agenția de rating Fitch a îmbunătățit perspectiva de țară a României și a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferența dintre actuala coaliție de… Articolul Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Am arătat diferența dintre noi și niște gnomi guralivi de dreapta” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Am arătat diferența dintre noi și niște gnomi guralivi de dreapta”

Marcel Ciolacu salută îmbunătățirea de către agenția de rating Fitch a perspectivei de țară a României și reconfirmarea rating-ului.

Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, salută decizia Agenției de rating Fitch, ca răspuns la eforturile economice făcute de actuala coaliție de guvernare.

Într-o postare pe Facebook, președintele PSD nu-i iartă pe cei care critică actuala echipă PSD – PNL – UDMR ce conduce Guvernul României.

De la negativ la stabil! Agenția de rating Fitch a îmbunătățit perspectiva de țară a României și a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferența dintre actuala coaliție de guvernare și dezastrul făcut de niște gnomi guralivi de dreapta, aflați întâmplător în niște funcții publice. După 3 ani, am reușit să stabilizăm lucrurile și să revenim la o perspectivă stabilă pentru România., a transmis Ciolacu.

În opinia sa, aceste decizii îi vor încuraja pe investitori să se uite și cu mai mare încredere la România atunci când vor să-și dezvolte afacerile.

Vom continua să ne dezvoltăm într-un ritm mai accelerat și vom putea crește mai mult salariile angajaților români. Este un semnal bun din partea agențiilor de rating internaționale. Dar trebuie să rămânem modești și cumpătați și să continuăm să luăm măsuri pentru oameni și economie., a mai spus Marcel Ciolacu.

Articolul Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Am arătat diferența dintre noi și niște gnomi guralivi de dreapta” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.