Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2

Localitățile Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2, după ce incidența cazurilor de coronavirus a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență convocat, vineri, 30 [...] The post Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2 first appeared on Constanța NEWS.

Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2

Localitățile Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2, după ce incidența cazurilor de coronavirus a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență convocat, vineri, 30 octombrie, de către prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a dispus constatarea scăderii incidenței cumulate în cinci localități.

Astfel, se constată încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile, mai mică de 1,5/ 1.000 locuitori, în localitățile Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele.

„În aceste UAT-uri s-au aplicat măsuri suplimentare pe o perioadă de 14 zile. În Săcele, incidența a fost de peste 3/ 1.000 locuitori, în timp ce restul de patru localități au depășit pragul de 1,5/ 1.000 locuitori”, au precizat reprezentanți ai Prefecturii Constanța.

În continuare, primăriile vor întreprinde demersuri pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS.

The post Mangalia, Murfatlar, Agigea, Cumpăna și Săcele au ieșit din scenariul 2 first appeared on Constanța NEWS.