Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pus în aplicare de polițiștii dâmbovițeni!

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Bărăceni. Cel în cauză a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 9 luni și […] Articolul Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pus în aplicare de polițiștii dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pus în aplicare de polițiștii dâmbovițeni!

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Bărăceni.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 9 luni și 20 de zile, pentru comiterea unei infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din Codul Penal.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Articolul Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pus în aplicare de polițiștii dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.