Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Moreni, pe numele unui bărbat de 49 de ani, din comuna Vlădeni. Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani, 11 luni și 10 zile de […] Articolul Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști apare prima dată în DambovitaNews.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de  polițiști

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de

Judecătoria Moreni, pe numele unui bărbat de 49 de ani, din comuna Vlădeni.

Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani, 11 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Mărgineni.

Arestați la domiciliu pentru 30 de zile

La data de 28 februarie a.c., cele două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe au fost prezentate Judecătoriei Răcari.

Față de acestea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari continuă cercetările, sub

coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Articolul Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști apare prima dată în DambovitaNews.