Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore: ”Un singur lucru să nu uitați…”

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Toată familia îndrăgitului artist traversează clipe triste în aceste momente. Nimeni nu se aștepta că o să se ajungă aici, astfel că au păstrat tăcerea despre situația în care se află Culiță Sterp. Totuși, după ce a fost reținut pentru […]

Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore: ”Un singur lucru să nu uitați…”

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Toată familia îndrăgitului artist traversează clipe triste în aceste momente. Nimeni nu se aștepta că o să se ajungă aici, astfel că au păstrat tăcerea despre situația în care se află Culiță Sterp. Totuși, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, mama Geta a avut prima reacție. Iată ce a scris în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp în urmă cu scurt timp. Artistul a refuzat să oprească la controlul de rutină al polițiștilor, iar, cu o viteză mare, a trecut pe roșu, moment în care s-a izbit din plin cu un alt autoturism.

Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore: ”Un singur lucru să nu uitați...”Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore: ”Un singur lucru să nu uitați...”

Asta nu este tot însă. Culiță Sterp a fost găsit de către oamenii legii și sub influența băuturilor alcoolice, fiind, cel mai probabil, motivul pentru care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Încă din noaptea aceea, familia sa a fost reținută în a da detalii despre eveniment. Doar Iancu Sterp și Daniela, soția lui, au scris câte un mesaj în mediul online. Totul până acum, fiindcă și mama Geta și-a făcut simțită prezența.

Citește și: Culiță Sterp, adus în cătușe în fața magistraților.Artistul așteaptă să afle dacă va fi arestat pentru 30 de zile

Citește și: Culiță Sterp a efectuat și testul antidrog, după accidentul din Cluj.Ce viteză a avut în momentul impactului

Citește și: Radu Vâlcan pleacă în Thailanda pentru Insula Iubirii 7:”Filmez peste șapte ore pe noapte”

Citește și: Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu:”Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața”

Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore

Mama Geta este destul de activă în mediul online, iar asta o știu destul de banii fanii ei, cât și ai băieților ei. Cu toate astea, încă de când s-a aflat de accidentul lui Culiță Sterp, nu a mai vorbit cu cei care o urmăresc și nici nu a mai postat nimic. După cele 24 de ore de arest ale artistului, mama Geta a primit un mesaj neașteptat de la un susținător.

Ce scria în mesajul postat de mama Geta

Fără a ezita, mama Geta a făcut public acel mesaj pentru a arăta tuturor că oamenii sunt de partea lor. Ba mai mult decât atât, prin postarea acelui mesaj a dat de înțeles că este perfect de acord cu ce spune unul dintre fanii familiei.

Bună ziua, dragă mama Geta, știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut pentru familia dumneavoastră. Și noi, cei care vă urmărim pe rețelele de socializare și mass-media, suntem triști și cu gândul la voi toți. Un singur lucru să nu uitați. Toți vă suntem aproape cu gândul, cu rugăciunea Domnului nostru ca toți să fim bine. Doamne ajută și aveți credință că va fi totul bine”, este mesajul publicat de mama Geta, primit de la un susținător. 

Iubita lui Culiță Sterp, mesaj tăios pe Instagram

Mama lui Culiță Sterp a decis că tăcerea este cea mai bună soluție în acest caz. Ei bine însă, Daniela, iubita artistului, nu este de aceeași părere. Imediat după accident, înainte de a se afla toate detaliile de la oamenii legii a postat un mesaj tăios în mediul online. Nu a durat prea mult însă, ca mai apoi să-l șteargă și să aleagă și ea tăcerea ca soacra ei.

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează, mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor. Nu voiam să dau niciun răspuns, însă presa din România este cea mai de c*cat și nu știu cum unii se pot mândri cu jobul de jurnalist inventând și băgându-se cu bocancii în viața oamenilor pentru a crea un total circ. CULIȚĂ ESTE BINE, SĂNĂTOS!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare.

Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor contra vreodată pentru noi. Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate. Mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă? Sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?”, a fost mesajul scris de iubita lui Culiță Sterp, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram