Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme. Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Majda de la Survivor, cea care le gătește colegilor săi din echipa Faimoșilor, este și cea care mănâncă cel mai puțin. Când a început Survivor, Majda și-a donat porția de mâncare, spre surprinderea tuturor.

Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme. Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Majda de la Survivor, cea care le gătește colegilor săi din echipa Faimoșilor, este și cea care mănâncă cel mai puțin. Când a început Survivor, Majda și-a donat porția de mâncare, spre surprinderea tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Concurentei i s-a făcut rău la un moment dat, într-o probă, tocmai din cauză că mânca foarte puțin, iar efortul era foarte mare. Atunci, Majda a decis că ar fi cazul să înceapă să mănânce mai bine.

Faimoasa de la Survivor s-a luptat, de-a lungul anilor, cu kilogramele în plus. Ea ajunsese, la un moment dat, să cântărească 90 de kilograme.

La vârsta de 19 ani Majda avea peste 90 de kilograme. A reușit să slăbească 23 de kilograme pentru un rol.

 ”Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pecare nici măcar nu le conștientizam”, a povestit Majda ulterior.

”O cadână are câteva kilograme în plus, dar parcă nici chiar așa. Și uite așa, la începutul serialului, pierdusem 23 de kilograme”, a mai povestit Majda.

Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme. Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbeascăMajda de la Survivor a avut 90 de kilograme. Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

În urmă cu câțiva ani, Majda a mai avut un moment când s-a îngrășat 10 kilograme în câteva luni.

Cu multă muncă și cu o dietă drastică, ea a reușit să ajungă din nou la greutatea ideală. Practic, la intrarea în concursul Survivor România 2021, Majda era oarecum obișnuită să îndure foamea, spre deosebire de majoritatea colegilor pentru care șocul lipsei de alimentație s-a resimțit cu putere.

Dieta cu care Majda a ajuns la 56 de kilograme

Majda de la Survivor a dezvăluit dieta pe care a ținut-o pentru a ajunge într-o formă fizică bună. Ea este bazată pe alimente neprocesată, iar la bază are salate și iaurt natural.

„Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton”, a povestit Majda pe contul ei de socializare despre modul în care a slăbit.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual’

Citește și: Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…”

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ‘A încercat să mă convingă să îl denunț’

Majda atenționează însă că cel mai bine este să mergi la un nutriționist atunci când te apuci de o cură de slăbire. Înainte de concurs, Majda oscila între 56 și 58 de kilograme. În acest moment, probabil, cântărește cu câteva kilograme mai puțin.