Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: „Am deschis mai bine ochii”

Majda, ultima concurentă eliminată de la Survivor, a vorbit despre strategiile din concurs și cum a ajuns să fie nominalizată de Jador, cu toate că aveau o relație extrem de bună. Faimoasa a rupt tăcerea și a spus tot adevărul despre eliminarea sa din concurs.

Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: „Am deschis mai bine ochii”

Majda, ultima concurentă eliminată de la Survivor, a vorbit despre strategiile din concurs și cum a ajuns să fie nominalizată de Jador, cu toate că aveau o relație extrem de bună. Faimoasa a rupt tăcerea și a spus tot adevărul despre eliminarea sa din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Majda a fost nominalizată pentru a doua oară la eliminare de către Jador, concurentul alături de care a fost extrem de apropiată. Mai mult, artistul i-a spus mereu că dintre toate fetele, pe ea o iubește cel mai mult, însă a luat în calcul criteriul sportiv și binele echipei, după spusele sale.

Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: "Am deschis mai bine ochii"Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: "Am deschis mai bine ochii"

Considerată verigă slabă pe traseu, Majda a fost propusă și eliminată, după ce a strâns cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. De data aceasta, se aștepta la acest deznodământ, după ce săptămâna trecut a fost luată prin surprindere.

Majda, despre Jador: „Am fost ca mama lui”

În cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, Majda a spus cum a ajuns să fie nominalizată de către Jador. Vedeta consideră că abia de acum va începe Survivor, iar conflictul dintre Jador și Zanni se va adânci.

„Săptămâna trecută tot el m-a nominalizat. Pentru prima dată, atunci, a fost așa pe neașteptate, noi am avut o relație destul de strânsă, am fost ca mama lui, ne-am sfătuit. Am deschis mai bine ochii, atâta. Am fost afectată pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost conștientă că e doar un joc și că pe rând vom pleca acasă. Nu e o tragedie. 

Și la prima nominalizare pe care a făcut-o el, cu o săptămână în urmă, a întrebat-o pe Ana în mod direct, pentru că era ușor destabilizată și își dorea să plece. Ana i-a zis:  „Te rog, votează-mă”, moment în care i-a spus Zanni: „Nu, nu te lua după ea, vrea să mai stea”.

Eu cred că de acum începe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult între Zanni și Jador. Acum se va reaprinde, dacă va face cineva un pas greșit, pentru că sunt plini de tensiuni”,  a precizat Majda, potrivit wowbiz.ro.

Majda a dezvăluit ce strategie a avut la Survivor

Majda a fost acuzată în timpul competiției că strategia sa a fost să fie aproape de băieți pentru a evita nominalizarea. Faimoasa a ținut să facă și asupra acestui aspect câteva clarificări.

„Strategia mea a fost cumva să mă strecor printre strategii, să nu mă despart de mine. Nu mi-am dorit să fiu plăcută în mod special, să mă vadă publicul într-un fel, mi-am dorit să fiu o luptătoare în ochii copilului meu, exact cum am plecat de acasă, mi-am dorit să nu îl dezamăgesc. De aceea am luptat cât am putut pe teren, am făcut cât am putut eu”, spus Majda din Republica Dominicană.

Citește și: Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor:”Nu e doar despre sport, contează să…”

Citește și: Majda de la Survivor a avut 90 de kilograme.Cum arăta atunci și cum a reușit să slăbească

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:„Am redus ieșirile, fac și vaccinul”/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Simion i-a dat ultimatum lui Ilie Năstase, după ce l-a acuzat că a bătut-o:„Numai așa mă voi întoarce la el”

Majda: Nu am spălat hainele băieților”

Majda a mai precizat că nu le-a spălat hainele băieților, ci doar a încercat să-i ajute și să-i învețe ce au de făcut pentru supraviețuire.

Eu nu am spălat hainele băieților, din contră, când am fost în mare i-am învățat pe Culiță și pe Jador să își spele singuri hainele, pentru că despre asta este vorba, despre supraviețuire și despre cum  să înveți să te adaptezi.

Mâncare le-am făcut pentru că ei și-au dorit, toți. Pentru că eu asta fac și în viața de zi cu zi, pentru că trebuie să știi cum să împarți mâncarea pe mai multe zile. Ei mi-au atribuit rolul ăsta. Eu am încercat să nu fiu văzută altfel decât sunt văzute celelalte fete. Nu pot să îmi asum eu o vină, pentru că eu nu am făcut nimic ca să impresionez, altfel trebuia să mă cert cu fetele. Eu le-am cerut ajutorul”, a mai povestit Majda, după eliminarea de la Survivor.

Sursa foto: Facebook Instagram