Mai puține centre de vaccinare anti-Covid în Prahova, în faza a II-a. Anunțul Prefecturii Prahova

Momentan, în faza a II-a de vaccinare anti-Covid, la nivelul județului Prahova vor funcționa numai 15 centre de vaccinare. Fiecare comandă, în Prahova, va cuprinde 900 de vaccinuri. Prefectura Prahova a anunțat că, în urma videoconferinței organizata, ieri seară, cu conducerile DSP-urilor din țară s-a decis ca, momentan, faza a II-a să înceapă cu mai […] Articolul Mai puține centre de vaccinare anti-Covid în Prahova, în faza a II-a. Anunțul Prefecturii Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Mai puține centre de vaccinare anti-Covid în Prahova, în faza a II-a. Anunțul Prefecturii Prahova

Momentan, în faza a II-a de vaccinare anti-Covid, la nivelul județului Prahova vor funcționa numai 15 centre de vaccinare. Fiecare comandă, în Prahova, va cuprinde 900 de vaccinuri.

Prefectura Prahova a anunțat că, în urma videoconferinței organizata, ieri seară, cu conducerile DSP-urilor din țară s-a decis ca, momentan, faza a II-a să înceapă cu mai puține centre.

„La nivel de județ vor rămâne 15 (în Ploiești, Câmpina, Urlați și Vălenii de Munte). În fiecare punct de vaccinare (se va folosi termenul de „flux de vaccinare“) vor fi administrate 60 de vaccinuri, conform informațiilor oficialilor, ceea ce înseamnă că pentru Prahova fiecare comandă va cuprinde 900 vaccinuri”, a precizat Prefectura Prahova.

Inițial, în Prahova a fost comunicat faptul că vor funcționa 18 centre de vaccinare în etapa a II-a.

Centrele care sunt deja amenajate rămân pentru vaccinarea în etapa a III-a, cu mențiunea că totul este în dinamică, iar aceste informații se pot modifica în funcție de evoluția acestui proces

Vineri este programată o ședință Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia vor fi aprobate cele 15 fluxuri de vaccinare.

Etapa I va continua în cele 14 centre amenajate în spitale, precum și la centrul MAI.

Centrele unde va continua vaccinarea în etapa a II-a: 

Articolul Mai puține centre de vaccinare anti-Covid în Prahova, în faza a II-a. Anunțul Prefecturii Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.