Mai mulți diplomați ruși au fost nevoiți să plece din Coreea de Nord cu un cărucior feroviar

Un grup de diplomați ruși și familiile lor au părăsit Coreea de Nord cu un cărucior feroviar. Țara a impus restricții de călătorie stricte chiar dacă nu s-a raportat nici un caz de COVID-19. „De când granițele au fost închise, acum un an, a fost nevoie de o călătorie lungă și dificilă pentru a ajunge […] Articolul Mai mulți diplomați ruși au fost nevoiți să plece din Coreea de Nord cu un cărucior feroviar apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Mai mulți diplomați ruși au fost nevoiți să plece din Coreea de Nord cu un cărucior feroviar

Un grup de diplomați ruși și familiile lor au părăsit Coreea de Nord cu un cărucior feroviar. Țara a impus restricții de călătorie stricte chiar dacă nu s-a raportat nici un caz de COVID-19.

„De când granițele au fost închise, acum un an, a fost nevoie de o călătorie lungă și dificilă pentru a ajunge acasă”, a declarat Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei pe rețelele de socializare.

Grupul de 8 persoane, printre care se afla chiar și un copil de 3 ani, a călătorit 2 ore cu autobuzul și 32 de ore cu trenul doar pentru a ajunge la granița Rusiei.

Cei opt au fost nevoiți să folosească și un cărucior feroviar, alături de un al treilea secretar al ambasadei, pe nume Vladislav Sorokin, împingându-l pe o distanță de mai mult de un kilometru.

Aceștia au trecut chiar și podul feroviar de pe râul Tumen, apă care desparte Coreea de Nord de China, cu acel cărucior.

Sursa: Reuters

Articolul Mai mulți diplomați ruși au fost nevoiți să plece din Coreea de Nord cu un cărucior feroviar apare prima dată în Observatorul Prahovean.