Mădălin Ionescu și Cătălin Măruță, schimb de replici la TV, în direct: „S-ar putea să ajungi ca mine, în cârje”. Se băteau în audiențe acum ani de zile

Ieri, 3 ianuarie, Mădălin Ionescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță la PRO TV. Cei doi prezentatori nu s-au mai întâlnit de multă vreme la TV, mai ales că acum mai bine de 10 ani ei erau rivali, se întreceau în audiențe. Acum, Mădălin Ionescu a participat la rubrica „Sosurile picante” de „La […]

Mădălin Ionescu și Cătălin Măruță, schimb de replici la TV, în direct: „S-ar putea să ajungi ca mine, în cârje”. Se băteau în audiențe acum ani de zile

Ieri, 3 ianuarie, Mădălin Ionescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță la PRO TV. Cei doi prezentatori nu s-au mai întâlnit de multă vreme la TV, mai ales că acum mai bine de 10 ani ei erau rivali, se întreceau în audiențe. Acum, Mădălin Ionescu a participat la rubrica „Sosurile picante” de „La Măruță”.

Mulți anile, Mădălin Ionescu a prezentat emisiunea „Acces Direct”, la Antena 1, care era difuzată pe tronsonul orar 17.00-19.00, la Antena 1. La aceeași oră, și Cătălin Măruță avea emisiune, dar la PRO TV. Acum, lucrurile stau diferit, Cătălin Măruță e tot la PRO TV, dar de la 15.00 la 17.00, iar Mădălin Ionescu lucrează la Metropola TV, seara.

Având în vedere schimbările, Mădălin Ionescu a fost prezent ieri la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, care l-a supus la o provocare. „Cel care va răspunde azi la rubrica Sosurile picante e un om obișnuit să pună el întrebările de multe ori dificile. Acum este rândul lui să răspundă! Mădălin Ionescu e aici!”, a rostit Măruță pe post.

Îmbrăcat lejer, cu o bluză neagră și pantaloni gri, Mădălin Ionescu a intrat în platou, însă și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari. Cei doi prezentatori au avut un schimb de replici până să înceapă provocarea.

Cătălin Măruță: Salut, Mădălin! Cum ești?

Mădălin Ionescu: Salut! Sunt foarte bine!

Cătălin Măruță: Pot să îți dau un sfat? Să nu mai umbli cu ochelari de soare ziua că s-ar putea să ajungi ca mine, în cârje.

Mădălin Ionescu: Îți stă bine, am crezut că face parte din outfit.

Cătălin Măruță: Da, mă asortez cu sacourile, cu tot.

Mădălin Ionescu: Am auzit că ai trecut printr-un moment mai dificil. Sper că ești ok.

Cătălin Măruță: Acum da. Ușor, ușor! Mai o săptămână și ceva de purtat cârjele și apoi încep recuperarea.

Mădălin Ionescu a remarcat că prezentatorul Cătălin Măruță încă merge în cârje, el a suferit o intervenție chirurgicală la picior pe 12 ianuarie, încă e în recuperare. În emisiune, Măruță a tot insistat ca invitatul lui să își dea jos ochelarii. Doar pentru câteva minute Mădălin Ionescu a făcut asta.

„Ochelarii dacă vrei să îi dai jos, nu de alta, dar s-ar putea să se reflecte întrebările și telespectatorii să vadă întrebările”, a spus Măruță.


Mădălin Ionescu, dezvăluiri la Cătălin Măruță în emisiune


Prima dată, Mădălin Ionescu a fost întrebat care sunt cele mai enervante trei lucruri pe care le face soția sa. „Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă”, a declarat el, conform protv.ro.

La a doua întrebare pusă de Cătălin, invitatul a dezvăluit care a fost cel mai enervant invitat pe care l-a avut în cadrul emisiunii sale: Vadim Tudor. „La prima lui ieșire a venit la mine și a plecat după cinci minute. (…) L-am întrebat dacă și-a cumpărat diplome de pe net. M-a lăsat cu o oră liberă (…)”.

„Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina Șișcanu n-ar exista și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată. Care ar fi alegerea ta?”, a fost altă întrebare. „Corina Chiriac”, a răspuns acesta.

„E o fantezie veche (…) În acest fel descoperă oamenii cât de ciudat, cât de kinky sunt”, a mai completat Mădălin Ionescu.


https://www.youtube.com/watch?v=1P28wA4rgs8