Luni, 6 decembrie, la podcast Generația lui John: “O să vreau să fac un anunț public. Nimeni nu știe încă!”

Luni, 6 decembrie, invitata lui John Cristea este Ștefania Dinescu, studenta în vârstă de 20 de ani care le dă sfaturi tinerilor pe Instagram. Prahoveanca este urmărită și apreciată de mii de tineri. Aceasta vorbește deschis cu fanii ei despre problemele pe care le întâmpină în relațiile cu familia, cu profesorii și cu prietenii. Citește […] Articolul Luni, 6 decembrie, la podcast Generația lui John: “O să vreau să fac un anunț public. Nimeni nu știe încă!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Luni, 6 decembrie, la podcast Generația lui John: “O să vreau să fac un anunț public. Nimeni nu știe încă!”

Luni, 6 decembrie, invitata lui John Cristea este Ștefania Dinescu, studenta în vârstă de 20 de ani care le dă sfaturi tinerilor pe Instagram.

Prahoveanca este urmărită și apreciată de mii de tineri. Aceasta vorbește deschis cu fanii ei despre problemele pe care le întâmpină în relațiile cu familia, cu profesorii și cu prietenii.

Citește și: Interviu cu Denisa Moise, mămică și vloggeriță: “Nu avem nevoie de jocuri și jucării scumpe, ci de imaginație și implicare”

Experiențele prin care a trecut Ștefania o ajută pe aceasta să înțeleagă prin ce trec alți tineri de vârsta ei. Astfel, sfaturile prahovencei vin ca o încurajare și ca o alinare pentru problemele adolescenților din ziua de azi.

În cadrul podcastului Generația lui John, invitata dorește să facă un anunț public

Ceva despre care nu știe încă nimeni nimic. Mai multe detalii în cadrul interviului.

“O să vreau să fac un anunț public. Nimeni nu știe încă! Voi dezvălui ceva important în cadrul podcastului. Fiți pe fază!”

Urmărește interviul cu Ștefania Dinescu și află-i povestea. Este pentru prima dată când va vorbi deschis despre proiectul pe care îl pregătește. Podcastul va putea fi urmărit în direct, luni, 6 decembrie, începând cu ora 13:00, pe pagina de Facebook Observatorul Prahovean și pe observatorulph.ro

Citește și: Aidonis Evangelos, grecul îndrăgostit de Ploiești: “Am luat o pauză de la social media ca să fiu prezent în viața mea”

Articolul Luni, 6 decembrie, la podcast Generația lui John: “O să vreau să fac un anunț public. Nimeni nu știe încă!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.