Luna curățeniei în Târgoviște

Stradă cu stradă, cartier după cartier, întregul oraș face obiectul unui amplu proces de ecologizare. ,,Ne aflăm în cartierul micro 9 din municipiul Târgoviște sau în Cartierul  Mihai Viteazul unde este în plină desfășurare activitatea de curățenie. De fapt am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să […] Articolul Luna curățeniei în Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.

Luna curățeniei în Târgoviște

Stradă cu stradă, cartier după cartier, întregul oraș face obiectul unui amplu proces de ecologizare.

,,Ne aflăm în cartierul micro 9 din municipiul Târgoviște sau în Cartierul  Mihai Viteazul unde este în plină desfășurare activitatea de curățenie. De fapt am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să fie foarte foarte curat.

Stradă cu stradă, cartier cu cartier, municipiul Târgoviște va fi curățat de către lucrătorii de la administrația locală târgovișteană. Sunt aproximativ 80 de lucrători care sunt implicați în această activitate, dar mai important este aportul pe care cetățenii municipiului Târgoviște îl au…

Nu vorbesc să participe efectiv la activitatea de curățenie, ci să păstreze curățenia. Acesta este mesajul cel mai important pe care îl dăm în această campanie de salubrizare a municipiului Târgoviște, în luna curățeniei. De altfel, este o campanie anuală pe care noi o realizăm și trebuie să fim cu toții implicați, de la administrația publică locală… la cetățeni.

Repet, cetățenii, care în cea mai mare parte sunt de bună credință, să respecte munca celor care curăță municipiul Târgoviște. Să știți că nu este ușor, Direcția de Salubritate, Eco-Sal, lucrători de la Compania de Apă, cu toții sunt implicați în această  activitate.

Sigur că vor continua și activitățile curente de salubrizare dar aceasta este cea mai amplă acțiune anuală de curățenie în municipiul Târgoviște. Vreau ca, după această campanie, municipiul Târgoviște să fie mai curat ca niciodată. Vă lansez această provocare!’’

Articolul Luna curățeniei în Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.