Luminița Anghel, ipostază rară alături de soțul Silviu Dumitriade și fiul lor, Filip. Unde a fost surprinsă cântăreața, cu familia ei

Luminița Anghel a fost surprinsă într-o ipostază rară alături de soțul Silviu Dumitriade și fiul lor, Filip și asta pentru că timpul nu le permite să se bucure foarte des de ceea ce pentru alți oameni reprezintă o banalitate. Prin urmare, ca o familie fericită ce sunt, de aproape 13 ani, Luminița Anghel și ai […]

Luminița Anghel, ipostază rară alături de soțul Silviu Dumitriade și fiul lor, Filip. Unde a fost surprinsă cântăreața, cu familia ei

Luminița Anghel a fost surprinsă într-o ipostază rară alături de soțul Silviu Dumitriade și fiul lor, Filip și asta pentru că timpul nu le permite să se bucure foarte des de ceea ce pentru alți oameni reprezintă o banalitate. Prin urmare, ca o familie fericită ce sunt, de aproape 13 ani, Luminița Anghel și ai ei au ieșit la cumpărături, la mall, iar paparazzi le-au surprins fiecare mișcare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel și Silviu Dumitriade aniversează, în această toamnă, 13 ani de căsnicie și a spus încă de la început că este bărbatul vieții ei, deși multă lume a comentat atunci pe baza diferenței de vârstă dintre ei, de 10 ani. Silviu este al treilea soț al Luminiței Anghel și se înțeleg perfect și după atât de mult timp împreună.


Imagini rare cu Luminița Anghel și soțul ei, după 13 ani de căsnicie


Luminita Anghel si Silviu Dumitriade s-au cununat civil, în octombrie 2011, pe plaja din Mangalia, înconjurați de familie și de câțiva prieteni apropiați. Ea avea 43 de ani și era însărcinată atunci, el cu 10 mai puțin. Nu toată lumea a văzut cu ochi buni relația lor și foarte puțini le-au dat șanse de reușită.

Dar iată că au trecut 13 ani de atunci și Luminița Anghel a avut dreptate: Silviu este bărbatul vieții ei.

„Iubitul meu a plâns de fericire când a auzit că sunt însărcinată, pentru că ne iubim foarte mult. Am rămas însărcinată la doua luni de când ne-am cunoscut. Bărbatul pe care îl iubesc este mai mic cu 10 ani decât mine, dar diferență de vârstă nu contează. Simt că Silviu este bărbatul care îmi oferă exact ceea ce mi-am dorit: înțelegere, iubire, căldură sufleteasca, el accepta totul cu calm și bucurie”, a povestit Luminiță Anghel atunci când a făcut publica relația cu Silviu.

Au trecut anii și sunt o familie fericită și atunci când au puțin timp liber, încearcă să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, Luminița Anghel și soțul ei, Silviu Dumitriade au fost surprinși zilele trecute, de paparazzi Mediaflux, la cumpărături, la mall, alături de fiul lor. Au reușit, astfel, să profide de perioada reducerilor, dar și să petreacă timp împreună, ca o familie.

Citește și: „Luminița Anghel trebuia să ia trofeul. Numai că, până la urmă…'. Cum a câștigat Bodo de la Proconsul premiul la Cerbul de Aur din 2001, deși treburile erau aranjate

Citește și: Cum se înțeleg Luminița Anghel și soțul ei, după 12 ani de căsnicie, și cum a fost la nunta lor: „A fost de multe ori victima colaterală a celebrității mele'. Artista a trecut prin două divorțuri / EXCLUSIV

Cum l-a cunoscut Luminița Anghel pe Silviu Dumitriade, cel de-al treilea soț al ei


Primul soț al Luminiței Anghel a fost omul de afaceri Dragoș Anghel, fiul fostului președinte de la Dinamo, Vasile Anghel. Apoi s-a măritat cu fostul jucător al Stelei, Marcel Pușcaș, de care a divorțat cu scandal.

Înainte de a-l cunoaște pe actualul soț, cântăreața a avut o relatie mediatizată cu omul de afaceri Bogdan Friedrich, cunoscut in cercurile mondene bucurestene drept „Sanchi”. La rândul său, și Silviu Dumitriade a fost căsătorit tot de două ori, până la 32 de ani, până să-l cucerească Luminița Anghel.

Într-un interviu mai vechi, artista a spus cum a început povestea lor de dragoste. Pe atunci, ambii suferiseră decepții sentimentale, motiv pentru care legătura dintre ei s-a înfiripat destul de timid. Cu timpul, au descoperit că îi leagă pasiuni comune și au decis să lase sentimentele să le ghideze pașii.

„Eram prieteni, într-o gașcă de oameni singuri, fiecare venit dintr-o relație eșuată. Ne întâlneam serile și vedeam filme împreună. Eu eram gazda, pentru că mă mutasem, în acea perioadă, împreună cu mama și cu fiul meu adoptiv și aveam casa la dispoziția lor. Am început să ne cunoaștem mai bine.

Plângeam unul pe umărul celuilalt în legătură cu eșecurile anterioare sufletești și încet încet am început să ne descoperim, să ne dăm seama că vibrăm la fel și că ne plac aceleași lucruri și într-adevăr. Este și el la a treia căsătorie, eu la fel și ne place amândurora să spunem că este a treia și cea cu succes, cea norocoasă', dezvăluia Luminița Anghel în urmă cu ceva timp.


Luminița Anghel susține că ea și soțul ei, Silviu Dumitriade, se completează foarte bine, datorită firilor diametral opuse. În timp ce artista este mai vulcanică, tatăl fiului ei este calm și discret, contrast care i-a ajutat să aibă o căsnicie fericită și longevivă.

„Echilibrăm balanța foarte bine. El este foarte calm, foarte liniștit, foarte discret și extrem de rezervat. Eu sunt foarte pozitivă, extrem de extrovertită, vulcanică, impulsivă. Iau decizii, de aceea multe dintre ele au fost luate greșit pentru că le-am luat conform primului impuls și atunci normal, nefiind gândite, nu au fost întotdeauna cele mai fericite. Echilibrăm foarte bine balanța. Dincolo de asta ne respectăm foarte mult. Nu ne-am jignit niciodată, nu am ridicat tonul unul la celălalt, lucru care se întâmplă rar în cuplu, mai ales în zilele astea", mai spunea ea despre relația cu Silviu.