Lucrări intense de reabilitare și modernizare pe strada Grigore Alexandrescu

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a vorbit despre reabilitarea și modernizarea străzii Grigore Alexandrescu, subliniind importanța acestui proiect pentru îmbunătățirea infrastructurii locale. „Ne aflăm pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște, aici unde sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere importante. Se ridică la cote căminele de canalizare. Dacă […] Articolul Lucrări intense de reabilitare și modernizare pe strada Grigore Alexandrescu apare prima dată în DambovitaNews.

Lucrări intense de reabilitare și modernizare pe strada Grigore Alexandrescu

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a vorbit despre reabilitarea și modernizarea străzii Grigore Alexandrescu, subliniind importanța acestui proiect pentru îmbunătățirea infrastructurii locale.

Ne aflăm pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște, aici unde sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere importante. Se ridică la cote căminele de canalizare. Dacă vremea ne va permite, sperăm ca în câteva zile să și asfaltăm și să reușim să depășim dificultățile în trafic pe care le avem în acest moment.

Dacă ne raportăm la ultimii patru ani, cred că ne apropiem de 80 de străzi reabilitate și modernizate în municipiul Târgoviște. Așadar, încă vreo patru zile de lucru aici, aș spune eu, și vom avea încă o stradă reabilitată și modernizată la cele mai înalte standarde,” a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Articolul Lucrări intense de reabilitare și modernizare pe strada Grigore Alexandrescu apare prima dată în DambovitaNews.