Lucrări de mentenanță la rafinăria Petrotel Lukoil

Rafinăria Petrotel anunță efectuarea de lucrări de mentenanță în perioada 25 februarie-4 martie. Comunicatul Petrotel Lukoil În perioada 25 februarie – 4 martie 2021, RAFINARIA PETROTEL LUKOIL efectuează lucrări de mentenanță pentru o bună parte a instalațiilor sale, cu respectarea procedurilor interne de oprire și cu monitorizarea factorilor de mediu, prin stațiile de monitorizare a […] Articolul Lucrări de mentenanță la rafinăria Petrotel Lukoil apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Lucrări de mentenanță la rafinăria Petrotel Lukoil

Rafinăria Petrotel anunță efectuarea de lucrări de mentenanță în perioada 25 februarie-4 martie.

Comunicatul Petrotel Lukoil

În perioada 25 februarie – 4 martie 2021, RAFINARIA PETROTEL LUKOIL efectuează lucrări de mentenanță pentru o bună parte a instalațiilor sale, cu respectarea procedurilor interne de oprire și cu monitorizarea factorilor de mediu, prin stațiile de monitorizare a calității aerului din zonele Club Laguna, Moara Noua, precum și prin măsurători instantanee de două ori pe zi în zonele spital Dermato și stația de distribuție carburanți Lukoil.

Vom comunica permanent, atât cu autoritățile de mediu competente, precum și cu mass media pentru informarea obiectivă a locuitorilor municipiului Ploiești.

Articolul Lucrări de mentenanță la rafinăria Petrotel Lukoil apare prima dată în Observatorul Prahovean.