Locuitorii din zona de vest a orașul Ovidiu nu vor avea joi, 22 aprilie, apă potabilă la robinete

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Stației de Pompare Caragea Dermen, din municipiul Constanța, este necesară devierea unei conducte de distribuție apă potabilă, motiv pentru care RAJA SA va întrerupe furnizarea [...]

Locuitorii din zona de vest a orașul Ovidiu nu vor avea joi, 22 aprilie, apă potabilă la robinete

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Stației de Pompare Caragea Dermen, din municipiul Constanța, este necesară devierea unei conducte de distribuție apă potabilă, motiv pentru care RAJA SA va întrerupe furnizarea apei joi, 22 aprilie, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de șoseaua națională și șoseaua de centură din orașul Ovidiu, dar și societățile comerciale Congaz, ENEL, Astek SRL și fabrica de betoane Alma Creativ Construct SRL.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL32 – Reabilitare conducte aducțiune Constanța, în valoare de 39.817.836,81 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și constă în înlocuirea conductelor de aducțiune de la nivelul cișmelelor și a stațiilor de pompare Caragea Dermen, Călărași și Palas.