Locuință din comuna Axintele distrusă într-un incendiu. Pompierii susțin că focul ar fi fost provocat intenționat

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 26 ianuarie, în jurul orei 20.30, pentru stingerea unui incendiu produs la casa a unui cetățean din comuna [...]

Locuință din comuna Axintele distrusă într-un incendiu. Pompierii susțin că focul ar fi fost provocat intenționat

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 26 ianuarie, în jurul orei 20.30, pentru stingerea unui incendiu produs la casa a unui cetățean din comuna Axintele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

„Salvatorii au intervenit mai bine de trei ore pentru lichidarea și stingerea incendiului. Nu au existat victime. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere”, au transmis reprezentații ISU Ialomița.

Au ars aproximativ 70 de metri pătrați din acoperișul casei construit din astereală din lemn, mobilierul din două dormitoare și aparatură electrocasnică.