Livia Maria Botică, de la CSM Ploiești, campioană europeană la box. Titi Tudor: „M-a făcut un antrenor fericit!”

Legitimată la CSM Ploiești, Livia Maria Botică a câștigat, miercuri, titlul de campioană europeană la box, categoria +80 kg. Secția de box a CSM Ploiești, coordonată de Titi Tudor și antrenorul Adrian Pîrlogea, începe să adune medalii importante, după rezultatele de excepție obținute la Campionatul Național de Box. Livia Maria Botică a câștigat, miercuri, titlul […] Articolul Livia Maria Botică, de la CSM Ploiești, campioană europeană la box. Titi Tudor: „M-a făcut un antrenor fericit!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Livia Maria Botică, de la CSM Ploiești, campioană europeană la box. Titi Tudor: „M-a făcut un antrenor fericit!”

Legitimată la CSM Ploiești, Livia Maria Botică a câștigat, miercuri, titlul de campioană europeană la box, categoria +80 kg.

Secția de box a CSM Ploiești, coordonată de Titi Tudor și antrenorul Adrian Pîrlogea, începe să adune medalii importante, după rezultatele de excepție obținute la Campionatul Național de Box.

Livia Maria Botică a câștigat, miercuri, titlul de campioană europeană la box, categoria +80 kg.

Campionatul European de Box Feminin Juniori s-a desfășurat la Sofia, în Bulgaria. Livia Maria Botică, legitimată la CSM Ploiești, a boxat pentru titlul de campioană europeană cu reprezentanta Poloniei.

„Livia Maria Botică (categoria +80 kg) a reușit performanța de a obține titlul de campioană europeană. M-a făcut un antrenor fericit. Îi mulțumesc pentru dăruire, curaj și devotament. Este pentru a doua oară când titlul de campion european ajunge la Ploiești. Prima dată a fost titlul lui Doroftei. Livia s-a înscris la CSM Ploiești în urmă cu un an, iar anul acesta a obținut titlul de campioană națională la juniori. Victoria ei, de astăzi, este cu atât mai importantă cu cât toți cei cinci arbitri au clasat-o drept învingătoare (5-0)”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, Titi Tudor, antrenorul tinerei.

Sursă Foto – Facebook – antrenor Titi Tudor

Articolul Livia Maria Botică, de la CSM Ploiești, campioană europeană la box. Titi Tudor: „M-a făcut un antrenor fericit!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.