Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris. Peste 40 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro.

„Marcăm cea de-a treizecea campanie de finanțare de succes la care au participat investitorii Seedblink și salutăm asocierea cu alți investitori și business angels, contribuind astfel împreună la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial inovativ european,” potrivit comunicatului. Din cei peste 3.200 de investitori înregistrați pe Seedblink, peste 40 au decis să se implice în susținerea celui mai recent proiect […] The post Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris. Peste 40 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris. Peste 40 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro.

„Marcăm cea de-a treizecea campanie de finanțare de succes la care au participat investitorii Seedblink și salutăm asocierea cu alți investitori și business angels, contribuind astfel împreună la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial inovativ european,” potrivit comunicatului. Din cei peste 3.200 de investitori înregistrați pe Seedblink, peste 40 au decis să se implice în susținerea celui mai recent proiect […]

The post Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris. Peste 40 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.