Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris in numai trei ore. 44 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro.

În total, în această rundă de finanțare, Oveit a strâns €500,000, diferența față de suma din campania de pe SeedBlink fiind acoperită de patru investitori privați ai companiei. Runda încheiată de Oveit marchează cea de-a treizecea campanie de finanțare de succes pe platforma SeedBlink, startup-ul românesc facilitând investiții de peste 10 milioane de euro până […] The post Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris in numai trei ore. 44 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris in numai trei ore. 44 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro.

În total, în această rundă de finanțare, Oveit a strâns €500,000, diferența față de suma din campania de pe SeedBlink fiind acoperită de patru investitori privați ai companiei. Runda încheiată de Oveit marchează cea de-a treizecea campanie de finanțare de succes pe platforma SeedBlink, startup-ul românesc facilitând investiții de peste 10 milioane de euro până […]

The post Listarea Oveit pe Seedblink s-a suprasubscris in numai trei ore. 44 de investitori au depus angajamente de investitii de 400.000 Euro. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.