Lista actualizată a localităților din Prahova care vor intra în scenariul roșu. Unde se va aplica măsura carantinei de weekend

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a actualizat lista localităților din Prahova care vor intra în scenariul roșu din data de 16 aprilie. Este vorba de localitățile unde rata de incidență covid este mai mare de 3 cazuri active la mia de locuitori. Suplimentar față de restricțiile în vigoare, pentru localitățile unde incidența este cuprinsă […] Articolul Lista actualizată a localităților din Prahova care vor intra în scenariul roșu. Unde se va aplica măsura carantinei de weekend apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Lista actualizată a localităților din Prahova care vor intra în scenariul roșu. Unde se va aplica măsura carantinei de weekend

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a actualizat lista localităților din Prahova care vor intra în scenariul roșu din data de 16 aprilie. Este vorba de localitățile unde rata de incidență covid este mai mare de 3 cazuri active la mia de locuitori.

Suplimentar față de restricțiile în vigoare, pentru localitățile unde incidența este cuprinsă între 4 și 7,5 cazuri la mia de locuitori (Vadu Săpat, Olari, Sinaia, Cosminele, Secăria și Băcioi) se aplică restricții suplimentare:

Lista localităților din Prahova din scenariul roșu:

Ce restricții se aplică pentru localitățile cu rata cuprinsă între 3 și 4:

 

 

Articolul Lista actualizată a localităților din Prahova care vor intra în scenariul roșu. Unde se va aplica măsura carantinei de weekend apare prima dată în Observatorul Prahovean.