Lidia Buble, despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce fel de relație au acum. „E pionul principal”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație, însă aceștia colaborează în continuare pe plan profesional. Artista a vorbit pentru prima oară despre acest subiect, dar și despre începutul relației lor. „Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. […]

Lidia Buble, despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce fel de relație au acum. „E pionul principal”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație, însă aceștia colaborează în continuare pe plan profesional. Artista a vorbit pentru prima oară despre acest subiect, dar și despre începutul relației lor.


„Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic.


Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mărturisit Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.


„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez.Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.


Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a mai spus artista.