Liderul PSD Dâmbovița nu agreează ideea unor liste comune cu PNL la alegerile viitoare!

Mobilizare generală la PSD Dâmbovița pentru alegerile din 2024, când vor avea loc 5 rânduri de scrutinuri electorale! Pentru a obține scorul mult așteptat la alegerile europarlamentare, locale, la parlamentare, dar și la cele două tururi de la alegerile prezidențiale, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  a sunat adunarea în toate structurile de partid. De săptămâna […] Articolul Liderul PSD Dâmbovița nu agreează ideea unor liste comune cu PNL la alegerile viitoare! apare prima dată în DambovitaNews.

Liderul PSD Dâmbovița nu agreează ideea unor liste comune cu PNL la alegerile viitoare!

Mobilizare generală la PSD Dâmbovița pentru alegerile din 2024, când vor avea loc 5 rânduri de scrutinuri electorale! Pentru a obține scorul mult așteptat la alegerile europarlamentare, locale, la parlamentare, dar și la cele două tururi de la alegerile prezidențiale, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  a sunat adunarea în toate structurile de partid. De săptămâna aceasta au început deja discuțiile cu toate birourile organizațiilor locale, urmând ca până la finele săptămânii conducerea PSD Dâmbovița să  viziteze toate organizațiile orășenești.

,,După o lungă pauză în care ne-am axat mai mult pe partea administrativă suntem pregătiți și din punct de vedere politic… Săptămâna trecută am avut un Comitet Executiv Județean împreună cu toți colegii, cu primarii, parlamentarii și cu președinții de organizații în care am anunțat  în interiorul Organizației PSD Dâmbovița că a început campania pentru 2024. Anul viitor avem 5 rânduri de alegeri, avem alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și două tururi la alegerile prezidențiale. Organizația PSD Dâmbovița este pregătită pentru anul electoral 2024. De săptămâna aceasta vom avea discuții cu toate birourile organizațiilor locale, vom începe chiar de miercuri cu Organizația Găești, va urma joi Organizația Moreni, vineri cea de la Titu, sâmbătă Pucioasa și Fieni, urmând ca de săptămâna viitoare să începem cu celelalte 82 de localități din mediul rural. Legat de candidați, vom stabili cu colegii noștri și candidații pentru 2024.

Pe noi ne interesează toate rândurile de alegeri, chiar dacă pentru noi cele locale sunt cele mai importante.  Ne interesează ce scor politic vom avea și la europarlamentare și la parlamentare și bineînțeles la locale’’, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Acesta și-a exprimat dorința ca PSD să meargă în continuare singur la alegerile din 2024, nu în alianță și pe liste comune cu PNL…  ,,Pe noi ne interesează foarte mult ceea ce se întâmplă în PSD. Pentru alegerile locale și bineînțeles europarlamentare  vom merge singuri în aceste competiții și ne interesează foarte mult ce vom câștiga noi ca și organizație politică la nivel național. Deci PSD  nu va face nicio alianță în acest moment cu vreun partid politic.

Eu cred că este important să mergem fiecare pe sigla lui și în urma alegerilor din 2024, în funcție de numărul de parlamentari pe care îl va obține fiecare partid, atunci vom stabili și alianța politică viitoare.  Nu cred că putem vorbi acum despre o alianță… la prezidențiale.  Deci legat de alegeri noi vom merge separat și pe noi ne interesează câți aleși locali vom câștiga noi cei din PSD.  Cred că ar bine să fim mai rezervați din punctul acesta de vedere.  Revenind la Dâmbovița pe mine mă interesează foarte clar ce facem noi în Organizația PSD Dâmbovița și cum pregătim toți candidații noștri pentru toate cele 89 de localități’’, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă de la partid.

Articolul Liderul PSD Dâmbovița nu agreează ideea unor liste comune cu PNL la alegerile viitoare! apare prima dată în DambovitaNews.