Liceul de Arte “Bălașa Doamna” a obținut două acreditări Erasmus!

Liceul de Arte “Bălașa Doamna” a obținut două acreditări Erasmus +. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a unității școlare, cu precizarea că acum numărul instituțiilor de învățământ dâmbovițene care benefiziază de această recunoaștere se ridică la trei. “Vești bune! Liceul de Arte „Bălașa Doamna” este proaspătul beneficiar a două acreditări Ersmus+: – […] Articolul Liceul de Arte “Bălașa Doamna” a obținut două acreditări Erasmus! apare prima dată în DambovitaNews.

Liceul de Arte “Bălașa Doamna” a obținut două acreditări Erasmus!

Liceul de Arte “Bălașa Doamna” a obținut două acreditări Erasmus +. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a unității școlare, cu precizarea că acum numărul instituțiilor de învățământ dâmbovițene care benefiziază de această recunoaștere se ridică la trei.

“Vești bune!

Liceul de Arte „Bălașa Doamna” este proaspătul beneficiar a două acreditări Ersmus+:

– una pentru formare (în domeniul VET);

– una pentru educație școlară.

Echipele de scriere a proiectelor, formate din echipa managerială a școlii și din membri ai Comisiei pentru proiecte europene, au obținut, în cadrul competiției mai multe performanțe:

– cel de-al treilea proiect la nivelul județului (dintr-o listă de 34 de proiecte aprobate);

– cel de-al doilea proiect la nivelul unităților care au primit acreditare pentru proiecte VET (dintr-o listă de 5 unități);

– una dintre cele 3 unități din județ cu două acreditări.

Suntem pe drumul cel bun!”, se arată în postare.

Articolul Liceul de Arte “Bălașa Doamna” a obținut două acreditări Erasmus! apare prima dată în DambovitaNews.