Liceeni din Slobozia, îndemnați să devină antreprenori. Ce mesaj le-a transmis prefectul județului

Liceeni de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” au primit sfaturi de la antreprenori locali și de la reprezentanți ai CECAR Ialomița. Liceeni dornici să deprindă tainele unei mici afaceri au avut parte de o întâlnire interactivă desfășurată chiar în unitatea de învățământ. În fața lor au fost prezenți antreprenori locali, reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, într-un eveniment organizat de CECAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați) Ialomița. În cadrul simpozionului „Antreprenor pentru viitor”, elevii care vor termina în curând liceul au fost încurajați să înceapă o afacere… Articolul Liceeni din Slobozia, îndemnați să devină antreprenori. Ce mesaj le-a transmis prefectul județului apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Liceeni din Slobozia, îndemnați să devină antreprenori. Ce mesaj le-a transmis prefectul județului

Liceeni de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” au primit sfaturi de la antreprenori locali și de la reprezentanți ai CECAR Ialomița.

Liceeni dornici să deprindă tainele unei mici afaceri au avut parte de o întâlnire interactivă desfășurată chiar în unitatea de învățământ.

În fața lor au fost prezenți antreprenori locali, reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, într-un eveniment organizat de CECAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați) Ialomița.

În cadrul simpozionului „Antreprenor pentru viitor”, elevii care vor termina în curând liceul au fost încurajați să înceapă o afacere într-un domeniu care să fie o oglindă a pasiunilor lor.

Antreprenorii locali au prezentat adolescenților afacerile pe care le derulează iar discuțiile libere au fost interesante și antrenante, semn că liceenii sunt dornici să devină tineri oameni de afaceri.

Prezent la simpozin, Marin Constantin, prefectul județului Ialomița, i-a îndemnat pe elevii de liceu să nu stea pe margine ci să se implice activ.

Fiți cei mai buni în ceea ce faceți, chiar dacă faceți zidărie, chiar dacă faceți contabilitate! Faceți performanță fiecare în domeniul lui și astfel societatea va progresa. Putem să fim orice în lumea asta dacă ne descoperim propriile abilități. (MARIN CONSTANTIN, prefect de Ialomița)

Vă doresc succes în tot ceea ce faceți și în ce hotărâți să faceți pe viitor. Învățați de la profesioniști și apropiați-vă de oameni cinstiți și muncitori în această viață. Și nu uitați, nu doar antreprenoriatul este șansa. Puteți foarte bine să faceți carieră în politică, administrație, sau militați pentru o idee și atunci construiți un ONG. Puteți fi buni profesioniști în domeniul care vi se potrivește., le-a transmis adolescenților prefectul de Ialomița.

Articolul Liceeni din Slobozia, îndemnați să devină antreprenori. Ce mesaj le-a transmis prefectul județului apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.