Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM-uri, cu beneficii suplimentare

Libra Internet Bank vine cu o variantă îmbunătățită a pachetelor de cont curent dedicate IMM-urilor, cu avantaje mai clare, în funcție de profilul companiilor. Astfel, „Rise IMM este conceput pentru firmele care au activități în special în România. Shine IMM are pe lista beneficiilor inclusiv încasările și plățile în Euro, fiind ideal pentru firmele aflate […] The post Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM-uri, cu beneficii suplimentare appeared first on NOCASH ® de 22 ani.

Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM-uri, cu beneficii suplimentare

Libra Internet Bank vine cu o variantă îmbunătățită a pachetelor de cont curent dedicate IMM-urilor, cu avantaje mai clare, în funcție de profilul companiilor. Astfel, „Rise IMM este conceput pentru firmele care au activități în special în România. Shine IMM are pe lista beneficiilor inclusiv încasările și plățile în Euro, fiind ideal pentru firmele aflate […]

The post Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM-uri, cu beneficii suplimentare appeared first on NOCASH ® de 22 ani.