Liber la executări silite și popriri, la Ploiești. Restricția încetează pe 25 octombrie

Termenul până la care au fost suspendate, prin ordonanță a Guvernului, popririle și executările sile este 25 octombrie. După această dată, susțin reprezentanții SPFL Ploiești, se ridică restricția. 25 octombrie este termenul limită până la care au fost suspendate popririle și executările silite, măsura fiind adoptată pe perioada stării de urgență și, ulterior, prelungită până […] Articolul Liber la executări silite și popriri, la Ploiești. Restricția încetează pe 25 octombrie apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Liber la executări silite și popriri, la Ploiești. Restricția încetează pe 25 octombrie

Termenul până la care au fost suspendate, prin ordonanță a Guvernului, popririle și executările sile este 25 octombrie. După această dată, susțin reprezentanții SPFL Ploiești, se ridică restricția.

25 octombrie este termenul limită până la care au fost suspendate popririle și executările silite, măsura fiind adoptată pe perioada stării de urgență și, ulterior, prelungită până pe 25 octombrie.

Cum momentan decizia de prelungire a acestui termen nu a fost luată, reprezentanții Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești au anunțat că, începând cu data de 26 octombrie, se vor institui popriri și executări silite în cazul sumelor datorate la bugetul local.

Ploieștenii buni platnici la bugetul local în perioadă de criză Covid. Grad de încasare de aproape 90% a impozitului pe clădiri și pentru mijloacele auto

„Restricția se ridică cu data de 25 octombrie, care este termenul limită până la care au fost suspendate popririle și executările silite. Cu data de 26 octombrie colectarea prin executare silită va intra în vigoare”, a precizat Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești, care a precizat că pe durata restricției nu s-au emis somații pentru neplata datoriilor la bugetul local și nici nu s-au instituit sechestre.

Articolul Liber la executări silite și popriri, la Ploiești. Restricția încetează pe 25 octombrie apare prima dată în Observatorul Prahovean.