Laura Cosoi, afectată de pandemia din România. „Mă simt copleșită. Amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc”

Laura Cosoi a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își exprimă îngrijorarea pentru situația epidemologică din România. Vedeta recunoaște că se teme și evită cât se poate contactul cu alte persoane. „În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă […]

Laura Cosoi, afectată de pandemia din România. „Mă simt copleșită. Amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc”

Laura Cosoi a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își exprimă îngrijorarea pentru situația epidemologică din România. Vedeta recunoaște că se teme și evită cât se poate contactul cu alte persoane.


„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați.


Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar.  Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii.Și totuși ce perioada tulbure… Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri”, a explicat Laura Cosoi, pe Instagram.


„Și totuși frica nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu «împrejurul» meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natura mai mult ca niciodată.


Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an… Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?!


Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor”, a mai scris aceasta.