La alegerile locale de duminică, fiecărei persoane i se va măsura temperatura, iar apoi aceasta își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință

Autoritățile locale au luat toate măsurile igienico- sanitare pentru ca procesul electoral să se desfășoare conform normelor în vigoare. Astfel, pentru fiecare dintre cele 211 secții de votare de pe raza municipiului Constanța au fost [...] The post La alegerile locale de duminică, fiecărei persoane i se va măsura temperatura, iar apoi aceasta își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință first appeared on Constanța NEWS.

La alegerile locale de duminică, fiecărei persoane i se va măsura temperatura, iar apoi aceasta își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință

Autoritățile locale au luat toate măsurile igienico- sanitare pentru ca procesul electoral să se desfășoare conform normelor în vigoare.

Astfel, pentru fiecare dintre cele 211 secții de votare de pe raza municipiului Constanța au fost achiziționate materiale dezinfectante, rechizite, termometre, urne de vot și cabine de vot.

La intrarea în unitatea în care au fost amenajate secțiile de vot fiecărei persoane i se va măsura temperatura. Alegătorul își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință.

Drumul spre secția de vot este marcat corespunzător cu stickere adezive cu mesaje pentru păstrarea distanței recomandate de 2 metri, iar la intrarea în fiecare secție de vot au fost amplasate covorașe cu substanțe dezinfectante.

Odată cu distribuirea buletinelor de vot, președinții secțiilor de votare vor primi clor, săpun lichid cu pompiță regăsit pe lista biocidelor aprobate, șervețele umede antibacteriene, șervețele uscate, alcool sanitar.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele care se declară cu diabet zaharat sau alte boli cronice pot solicita acces prioritar în secția de vot.

The post La alegerile locale de duminică, fiecărei persoane i se va măsura temperatura, iar apoi aceasta își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință first appeared on Constanța NEWS.