La 85 de ani, Irina Loghin își menține tenul frumos cu o cremă de 13 lei: „Lumea crede că folosesc ceva cosmetice scumpe, de mii de lei, dar, nicidecum”

La 85 de ani, Irina Loghin este într-o formă de zile mari, grație faptului că face mult sport în aer liber, dar se laudă și cu un ten de invidiat, nu doar de către doamnele de vârsta sa, ci și de femeile mult mai tinere. Și nu pentru că Irina Loghin este adepta intervențiilor estetice […]

La 85 de ani, Irina Loghin își menține tenul frumos cu o cremă de 13 lei: „Lumea crede că folosesc ceva cosmetice scumpe, de mii de lei, dar, nicidecum”

La 85 de ani, Irina Loghin este într-o formă de zile mari, grație faptului că face mult sport în aer liber, dar se laudă și cu un ten de invidiat, nu doar de către doamnele de vârsta sa, ci și de femeile mult mai tinere. Și nu pentru că Irina Loghin este adepta intervențiilor estetice sau a tratamentelor cu botox, ci folosește de mulți ani o cremă de față care costă doar 13 lei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin este foarte mândră cu formele sale și nu ezită să posteze fotografii în costum de baie, de câte ori se află în vacanță la mare. Acum ceva timp, cântăreața de muzică populară spunea că merge pe jos 14 km în fiecare zi şi de peste 40 de ani a renunţat la carne, pe care a înlocuit-o în alimentaţie cu soia.


Irina Loghin își menține tenul tânăr, fără riduri, cu o cremă de 13 lei


Irina Loghin nu și-a făcut operații estetice sau injecții cu botox, menite să atenueze ridurile. La 85 de ani este o femeie superbă și a dezvăluit și micul ei truc, care o ajută să țină timpul în loc.

”Lumea crede că folosesc ceva cosmetice scumpe, de mii de lei, dar, nicidecum. Eu folosesc de ani de zile simpla cremă a noastră, românească, Apidermin. Se găsește și în supermarketuri și la Plafar, este pe bază de polen, de miere, e un produs apicol, sănătos, naturist. Este o cutiuță mică, o poți lua și în geantă. Catifelează tenul, estompează ridurile, are proprietăți de hidratare”, a dezvăluit Irina Loghin pentru Playtech Știri. Prețul acestei creme este în jur de 13 lei.

Constantin Enceanu este un mare admirator al solistei Irina Loghin: ”Este frumoasă, nu știu dacă își face ceva tratamente, este secretul dânsei, însă orice ți-ai face și oricât te-ai plimba prin parc, contează gena. Și dânsa are o genă bună, moștenită din familie".

Citește și:Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: „Va aduce mult bine în această lume”

Citește și: Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar…”

Citește și:Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite: „Eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să…'

Irina Loghin adoră mișcarea în aer liber: "Face bine!"


Irina Loghin este atentă la alimentație, dar recunoaște că adoră și plimbările în aer liber, indiferent de anotimp. Adesea, este văzută, la pas, prin Parcul Herăstrău:

”Da, ies adesea la plimbare, prin parc, mișcarea face foarte bine, este indicat să faci măcar 20 de minute pe zi, plus mici exerciții fizice, în casă”, ne-a mai spus cântăreața.

Celebra solistă de muzică populară susține că se simte foarte bine, la un an de la operația de hernie de disc: ”M-am operat anul trecut, dar nu am probleme, am respectat sfatul medicilor, m-am refăcut rapid, cu tratament și cu exerciții fizice specifice”.


Cum are grijă Irina Loghin de sănătatea și corpul ei


Irina Loghin a spus că nu mai consumă carne, în schimb a introdus în alimentația sa legumele și carnea de pește, din care face diverse combinații și preparate.

„Pentru mine carnea este departe, am renunțat la ea. Sunt mare iubitoare de animale, cred că de asta nu a fost carnivoră niciodată. De când eram acasă, dacă tăiau păsările nu voiam să văd și cred că de aici. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. De obicei eu nu gătesc porc.

Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Dar doar când nu am încotro, când sunt în deplasare. Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Pe masă aveam nelipsitele sarmalele de pește. Pentru restul fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani', a spus Irina Loghin acum ceva timp.