Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de alegerile locale: „Mergeți la vot în număr cât mai mare”

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis românilor să meargă la vot la alegerile locale care vor avea loc duminică, 27 septembrie. Dragi români, pe 27 septembrie mergeţi la vot pentru a-i alege pe cei care pot dezvolta orașul sau comuna în care trăiți, a transmis Klaus Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook. […]

Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de alegerile locale: „Mergeți la vot în număr cât mai mare”

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis românilor să meargă la vot la alegerile locale care vor avea loc duminică, 27 septembrie.


Dragi români, pe 27 septembrie mergeţi la vot pentru a-i alege pe cei care pot dezvolta orașul sau comuna în care trăiți, a transmis Klaus Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook.


"În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm responsabilitatea administrării comunităților noastre. De ce este această alegere atât de importantă?


Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic rezolvate.


Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază care se rezumă la purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum.


De aceea, vă încurajez, dragi români: mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți", a spus Klaus Iohannis.