Kaufland și-a „marcat” terenul pentru a începe amenajarea hipermarketului din locul fostului Stadion Tractorul

După ce a obținut autorizațiile necesare, retailer-ul Kaufland a început partea de eliberarea a terenului fostului stadion de fotbal Tractorul în vederea construcției unui nou hipermarket, gard în gard cu Lidl. Pentru început, a fost desființată împrejmuirea gazonului și au fost demontate porțile de joc, totodată, perimetrul fiind înconjurat cu […] Articolul Kaufland și-a „marcat” terenul pentru a începe amenajarea hipermarketului din locul fostului Stadion Tractorul apare prima dată în Biz Brasov.

Kaufland și-a „marcat” terenul pentru a începe amenajarea hipermarketului din locul fostului Stadion Tractorul

După ce a obținut autorizațiile necesare, retailer-ul Kaufland a început partea de eliberarea a terenului fostului stadion de fotbal Tractorul în vederea construcției unui nou hipermarket, gard în gard cu Lidl. Pentru început, a fost desființată împrejmuirea gazonului și au fost demontate porțile de joc, totodată, perimetrul fiind înconjurat cu […]

Articolul Kaufland și-a „marcat” terenul pentru a începe amenajarea hipermarketului din locul fostului Stadion Tractorul apare prima dată în Biz Brasov.