Kaufland deschide un nou hypermarket in Comarnic

Kaufland Romania anunta deschiderea unui nou hypermarket in Orasul Comarnic.

Kaufland deschide un nou hypermarket in Comarnic

Kaufland Romania S.C.S. anunță deschiderea celui mai nou hipermarket al său în Orașul Comarnic, județul Prahova, începând cu data de 16 Februarie 2023.

Acest nou magazin este cel mai recent hypermarket al retailer-ului Kaufland și promite să aducă o gamă largă de produse și servicii comunității locale.

Noul hipermarket din Comarnic este situat în inima orașului, pe Str. Republicii, Nr. 4, în locul fostei fabrici de cărămidă refractară, Vulturul Comarnic, făcându-l astfel foarte accesibil clienților. 

Magazinul oferă o gamă largă de produse, de la produse alimentare la produse electronice, electrocasnice și multe altele.

Clienții pot profita și de serviciile convenabile ale magazinului, cum ar fi stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice sau automatul de reciclare de tip self-service.

Kaufland se angajează să ofere clienților cea mai bună experiență de cumpărături posibilă. Magazinul este conceput pentru a fi confortabil și primitor, cu un interior modern și un spațiu generos de vânzare.

Magazinul oferă, de asemenea, o varietate de promoții și reduceri, facilitând clienților să economisească bani la cumpărături.

Retailer-ul Kaufland Comarnic este încântat să facă parte din comunitatea orașului și așteaptă cu nerăbdare să ofere clienților cea mai bună experiență de cumpărături posibilă. 

Cu selecția sa largă de produse și servicii, Kaufland va deveni cu siguranță o destinație preferată atât pentru localnici, cât și pentru cei aflați în tranzit pe DN1.