Kaspersky a descoperit un troian bancar care a țintit peste 60 de instituții

Experții Kaspersky au identificat „Coyote”, un nou troian bancar sofisticat care folosește tactici avansate de evaziune pentru a fura informații financiare sensibile. „Vizând în primul rând utilizatorii afiliați la peste 60 de instituții bancare din Brazilia, Coyote utilizează programul de instalare Squirrel pentru distribuția sa – o metodă rareori întâlnită în livrarea de malware.” potrivit […] The post Kaspersky a descoperit un troian bancar care a țintit peste 60 de instituții appeared first on NOCASH ® de 22 ani.

Kaspersky a descoperit un troian bancar care a țintit peste 60 de instituții

Experții Kaspersky au identificat „Coyote”, un nou troian bancar sofisticat care folosește tactici avansate de evaziune pentru a fura informații financiare sensibile. „Vizând în primul rând utilizatorii afiliați la peste 60 de instituții bancare din Brazilia, Coyote utilizează programul de instalare Squirrel pentru distribuția sa – o metodă rareori întâlnită în livrarea de malware.” potrivit […]

The post Kaspersky a descoperit un troian bancar care a țintit peste 60 de instituții appeared first on NOCASH ® de 22 ani.