Jumătate din orașul Constanța fără apă potabilă, după ce Stația de Pompare Palas a rămas fără energie electrică

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat luni, 26 octombrie, în jurul orei 11.00, după mai multe fluctuații de tensiune, o cădere totală a energiei electrice, pompele de la nivelul stației [...] The post Jumătate din orașul Constanța fără apă potabilă, după ce Stația de Pompare Palas a rămas fără energie electrică first appeared on Constanța NEWS.

Jumătate din orașul Constanța fără apă potabilă, după ce Stația de Pompare Palas a rămas fără energie electrică

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat luni, 26 octombrie, în jurul orei 11.00, după mai multe fluctuații de tensiune, o cădere totală a energiei electrice, pompele de la nivelul stației rămânând fără alimentare.

Potrivit RAJA SA, imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie însă, în aceste condiții, abonații din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei și reluarea furnizării cu energie electrică a stației.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

The post Jumătate din orașul Constanța fără apă potabilă, după ce Stația de Pompare Palas a rămas fără energie electrică first appeared on Constanța NEWS.