Jandarmii au depistat o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute!

Jandarmii dâmbovițeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat astăzi, 22 ianuarie a.c., o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute în apropierea complexului Dâmbovița Mall din municipiul Târgoviște. În urma verificărilor efectuate asupra tânărului în vârstă de 26 de ani au fost găsite mai […] Articolul Jandarmii au depistat o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute! apare prima dată în DambovitaNews.

Jandarmii au depistat  o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute!

Jandarmii dâmbovițeni, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat astăzi, 22 ianuarie a.c., o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute în apropierea complexului Dâmbovița Mall din municipiul Târgoviște.

În urma verificărilor efectuate asupra tânărului în vârstă de 26 de ani au fost găsite mai multe parfumuri cu numele unor mărci consacrate.

Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru“punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Articolul Jandarmii au depistat o persoană care aborda cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse contrafăcute! apare prima dată în DambovitaNews.