Jandarmeria Dâmbovița anunță măsuri speciale la ceremoniile de dedicate “Zilei Unirii” de la Târgoviște!

Duminică, 24 ianuarie a.c., în intervalul 11.30 – 13.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei militare prilejuită de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române”, ce se va desfăşura în Piaţa Tricolorului din Municipiul Târgoviște. Având în […] Articolul Jandarmeria Dâmbovița anunță măsuri speciale la ceremoniile de dedicate “Zilei Unirii” de la Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.

Jandarmeria Dâmbovița anunță măsuri speciale la ceremoniile de dedicate “Zilei Unirii” de la Târgoviște!

Duminică, 24 ianuarie a.c., în intervalul 11.30 – 13.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul ceremoniei militare prilejuită de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române”, ce se va desfăşura în Piaţa Tricolorului din Municipiul Târgoviște.

Având în vedere prevederile actuale privind contextul epidemiologic creat de virusul SARS-CoV-2, ceremonia se va desfăşura cu respectarea regulilor privind distanţarea fizică şi a măsurilor de protecţie sanitară (purtarea măștii astfel încât să acopere nasul și gura).

Articolul Jandarmeria Dâmbovița anunță măsuri speciale la ceremoniile de dedicate “Zilei Unirii” de la Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.