Iulian Dumitrescu: ”La SJU Ploiești era ca în epoca de piatră. Am alocat un buget, ca să nu mai fie nevoiți să bage buteliile cu oxigen pe geam”

Imediat după ședința de Consiliu Județean de astăzi, președintele CJ Prahova a organizat o conferință de presă. Alături de Iulian Dumitrescu, la conferința de presă a participat și noul manager interimar al SJU Ploiești, dr. Bogdan Nica, fost șef al DSP Prahova. Motivul pentru care Iulian Dumitrescu i-a invitat pe jurnaliști a fost anunțarea unei […] Articolul Iulian Dumitrescu: ”La SJU Ploiești era ca în epoca de piatră. Am alocat un buget, ca să nu mai fie nevoiți să bage buteliile cu oxigen pe geam” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Iulian Dumitrescu: ”La SJU Ploiești era ca în epoca de piatră. Am alocat un buget, ca să nu mai fie nevoiți să bage buteliile cu oxigen pe geam”

Imediat după ședința de Consiliu Județean de astăzi, președintele CJ Prahova a organizat o conferință de presă.

Alături de Iulian Dumitrescu, la conferința de presă a participat și noul manager interimar al SJU Ploiești, dr. Bogdan Nica, fost șef al DSP Prahova.

Motivul pentru care Iulian Dumitrescu i-a invitat pe jurnaliști a fost anunțarea unei rectificări bugetare, fiind alocată pentru SJU Ploiești suma de 4 milioane de lei.

Momentul cu adevărat interesant a fost discuția despre cum sunt aduse și băgate pe geamurile spitalului buteliile cu oxigen, necesare pacienților.

Iulian Dumitrescu: ”Este inadmisibil și nu tolerez o situație ca în epoca de piatră! Se chinuie și pacienții, se chinuie și personalul, când totul se poate rezolva cu un sistem, o investiție care costă doar 120.000 de lei. Am alocat 4.000.000 de lei pentru toate necesitățile urgente, iar parte din această sumă merge către sistemul de alimentare cu oxigen pentru bolnavi.”

Deși suma nu este de loc mare, mai ales fiind vorba despre utilitatea investiției, Iulian Dumitrescu a subliniat că spitalul a cerut de la fostul CJ suma, încercându-și norocul în trei rânduri. De fiecare dată a fost dat același răspuns: ”Nu sunt bani!”

Revenim în zilele următoare cu noi detalii despre destinația banilor alocația astăzi prin rectificarea de buget de la CJ.

Articolul Iulian Dumitrescu: ”La SJU Ploiești era ca în epoca de piatră. Am alocat un buget, ca să nu mai fie nevoiți să bage buteliile cu oxigen pe geam” apare prima dată în Observatorul Prahovean.