Irinel Columbeanu, salvat pentru moment de la faliment! Cine l-a ajutat pe fostul milionar de la Izvorani

Vești bune pentru Irinel Columbeanu! A scăpat, pentru moment, de faliment. Surprinzător cum s-a întâmplat totul și cine l-a ajutat!

Irinel Columbeanu, salvat pentru moment de la faliment! Cine l-a ajutat pe fostul milionar de la Izvorani

Vești bune pentru Irinel Columbeanu! A scăpat, pentru moment, de faliment. Surprinzător cum s-a întâmplat totul și cine l-a ajutat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu totul este pierdut pentru Irinel Columbeanu! Un expert judiciar implicat în procesul dintre fostul milionar de la Izvorani și lichidatorul judiciar al firmei pe care afaceristul a falimentat-o a reușit să amâne executarea silită. Expertul a tergiversat procesul timp de doi ani, dat fiind că a refuzat în tot acest timp să efectueze expertizele dispuse de instanță.

Între timp, expertul s-a retras, după ce magistrații i-au expus faptul că s-ar putea alegere cu amenzi judiciare din cauza faptului că îngreunează actul de justiție.

Dosarul lui Irinel Columbeanu, din nou de la zero

Cum a fost nevoie să se numească un alt expert în acest caz, procesul început în urmă cu doi ani o ia de la zero. Termenul următor ar urma să aibă destul de repede, chiar săptămâna viitoare, potrivit spynews.ro.

În urmă cu 13 ani, Irinel Columbeanu era în topul celor mai bogați români, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei. Inclusiv vila din Izvorani, care a luat foc recent, a fost scoasă la licitație de către creditori. Acum, fostul milionar locuiește cu chirie, într-un apartament cu două camere.

Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța și susține că tot ce se întâmplă acum este doar un test. A recunoscut că nu a trăit toată viața în puf și se adaptează condițiilor de acum.

Irinel Columbeanu: „Această perioadă reprezintă un test”

Chiar dacă a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu susține că nu l-a interesat niciodată acumularea de averi’, chiar dacă admite că ‘există unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești.’

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

Vila din Izvorani s-a făcut scrum

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a transformat acum într-o ruină, după ce a luat foc.

Sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, pompierii au fost alertați despre incendiu, iar duminică, 12 ore mai târziu, autoutilitarele erau tot în curtea vilei din Izvorani, încercând să stingă complet focul.

Se pare că incendiul a pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare.

Irinel Columbeanu, salvat pentru moment de la faliment! Cine l-a ajutat pe fostul milionar de la IzvoraniIrinel Columbeanu, salvat pentru moment de la faliment! Cine l-a ajutat pe fostul milionar de la Izvorani

Casa nu-i mai aparținea lui Irinel Columbeanu încă din 2012, iar acum era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună.

Pagubele au fost destul de mari, în incediu fiind distruse şi numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros, conform experților imobiliari.

Citește și: Primele imagini din apartamentul cu două camere în care stă acum Irinel Columbeanu:”Această perioadă reprezintă un test”/ FOTO

Citește și: Datoria uriașă a lui Irinel Columbeanu, pentru care a pierdut vila de la Izvorani

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe:„Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu”

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a logodit! Diana a arătat inelul de logodnă primit de la omul de afaceri din Timișoara:„Da, este…”