Ionuț Vulpescu a încheiat cu succes mandatul de senator și deschide un nou capitol în cariera sa politică!

Ionuț Vulpescu reprezintă Partidul Social Democrat Dâmbovița în Camera Deputaților, iar activitatea sa în Parlamentul României, în perioada 2016-2020, a însumat 55 de inițiative legislative, 37 de declarații politice, 45 de luări de cuvânt în plen și 5 moțiuni. Fostul ministru al Culturii a militat pe parcursul mandatului de senator, alături de colegii social-democrați, nu […] Articolul Ionuț Vulpescu a încheiat cu succes mandatul de senator și deschide un nou capitol în cariera sa politică! apare prima dată în DambovitaNews.

Ionuț Vulpescu a încheiat cu succes mandatul de senator și deschide un nou capitol în cariera sa politică!

Ionuț Vulpescu reprezintă Partidul Social Democrat Dâmbovița în Camera Deputaților, iar activitatea sa în Parlamentul României, în perioada 2016-2020, a însumat 55 de inițiative legislative, 37 de declarații politice, 45 de luări de cuvânt în plen și 5 moțiuni.

Fostul ministru al Culturii a militat pe parcursul mandatului de senator, alături de colegii social-democrați, nu doar pentru dezvoltarea domeniului cultural, ci pentru dezvoltarea tuturor domeniilor de interes național.

“Ultimele ore din mandatul de senator, amintiri pentru viitor. A fost un mandat plin. Pentru mine a fost o onoare să fiu senator al României. Pentru că, dincolo de orice, împreună cu colegii mei, am dat conținut <> nu doar în domeniul culturii, ci și în alte domenii, la fel de importante pentru viața românilor. Cei care vin după noi nu pot invoca <> decât dacă își construiesc în acest fel moștenirea.

Sper că, în timp, vom înțelege cu toții ce înseamnă să reprezinți, cu demnitate și determinare, interesele celor care te-au votat, să lucrezi în serviciul binelui comun. Un capitol se închide, altul se deschide.”, a spus Ionuț Vulpescu, deputat PSD de Dâmbovița.

Articolul Ionuț Vulpescu a încheiat cu succes mandatul de senator și deschide un nou capitol în cariera sa politică! apare prima dată în DambovitaNews.