IONUȚ-CRISTIAN SĂVOIU – DRUMUL NAȚIONAL DN71 TÂRGOVIȘTE-SINAIA VA INTRA ÎN MODERNIZARE

„Modernizarea cu fonduri europene din POIM și Programul de Transport a acestui sector al DN 71 cuprins între Targoviște și Sinaia (km 51+041 – km 109+905) va asigura infrastructura rutieră de baza necesară cererii de transport în creștere în zona de nord a județului Dâmbovița, accesul facil dinspre Târgoviște către stațiunea turistică de interes național […] Articolul IONUȚ-CRISTIAN SĂVOIU – DRUMUL NAȚIONAL DN71 TÂRGOVIȘTE-SINAIA VA INTRA ÎN MODERNIZARE apare prima dată în DambovitaNews.

IONUȚ-CRISTIAN SĂVOIU – DRUMUL NAȚIONAL DN71 TÂRGOVIȘTE-SINAIA VA INTRA ÎN MODERNIZARE
„Modernizarea cu fonduri europene din POIM și Programul de Transport a acestui sector al DN 71 cuprins între Targoviște și Sinaia (km 51+041 – km 109+905) va asigura infrastructura rutieră de baza necesară cererii de transport în creștere în zona de nord a județului Dâmbovița, accesul facil dinspre Târgoviște către stațiunea turistică de interes național Peștera Padina, alte obiective turistice aflate în Parcul Natural Bucegi și a unui grad ridicat de confort și siguranță a traficului.
Totodată podurile de la intrarea și ieșirea din orasul Pucioasa si trecerea la nivel peste calea ferată de la baraj vor fi în sfârșit reabilitate.
Contractul a fost atribuit Asocierii ESTA İNŞAAT SANAYİ LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (lider) – GÜN AL MADENCİLİK İNAAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ”, a transmis Ionuț-Cristian Săvoiu, Secretar de Stat la MTI.

Articolul IONUȚ-CRISTIAN SĂVOIU – DRUMUL NAȚIONAL DN71 TÂRGOVIȘTE-SINAIA VA INTRA ÎN MODERNIZARE apare prima dată în DambovitaNews.