Ioniță de la Clejani: „Fulgy e la arest 29 de zile”

Veste bombă în showbiz-ul românesc! La mai bine de o săptămână după ce a izbucnit scandalul cu droguri, Fulgy a fost arestat, pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani, tatăl său, este cel care a făcut anunțul, dar și primele declarații pe acest subiect.

Ioniță de la Clejani: „Fulgy e la arest 29 de zile”

Veste bombă în showbiz-ul românesc! La mai bine de o săptămână după ce a izbucnit scandalul cu droguri, Fulgy a fost arestat, pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani, tatăl său, este cel care a făcut anunțul, dar și primele declarații pe acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nimic nu se compară cu durerea unui părinte atunci câd copilul său are greutăți sau provoacă probleme dar, în această perioadă, e greu să dai crezare declarațiilor pe care le fac Ioniță și Viorica de la Clejani. Nu de alta dar, pentru a-și apăra copilul, respectiv pe Fulgy, care este implicat de zece zile într-un scandal cu droguri, au făcut afirmații contradictorii. Nu îi judecăm, așa cum am precizat, pentru că durerea unui părinte nu poate fi judecată.

Surpriză, însă! După ce a încercat toate metodele să-și apere băiatul, Ioniță de la Clejani a făcut o declarație surprinzătoare, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV: ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Viorica de la Clejani nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a găsit un țap ispășitor, mai exact le-a acuzat pe toate iubitele fiului său: ”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

Ioniță l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat  și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ioniță n-a recunoscut că l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

Ulterior, Ioniță și Viorica de la Clejani au participat la câteva emisiuni televizate, dar nu au recunoscut că au chemat Poliția. Ba chiar a spus că Poliția a veit la domiciliul lui Fulgy duminică noaptea după ce, cu o seară înainte, îi suspendaseră permisul auto. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. El se uită la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Acum se vorbește doar de Fulgy. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a îtrebat de el. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a îtâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit, a declarat Ioniță de la Clejai la emisiunea lui Măruță, la PRO TV, în cursul zilei de luni.