Ioniță de la Clejani: „Cei care le-ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există legi. 29 de zile la arest!”

Ioniță de la Clejani a vorbit, pe larg, despre scandalul în care este implicat Fulgy, după ce în urmă cu zece zile a fost prins drogat la volan.

Ioniță de la Clejani: „Cei care le-ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există legi. 29 de zile la arest!”

Ioniță de la Clejani a vorbit, pe larg, despre scandalul în care este implicat Fulgy, după ce în urmă cu zece zile a fost prins drogat la volan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nimic nu se compară cu durerea unui părinte atunci când copilul său are greutăți sau provoacă probleme dar, în această perioadă, e greu să dai crezare declarațiilor pe care le fac Ioniță și Viorica de la Clejani. Nu de alta dar, pentru a-și apăra copilul, respectiv pe Fulgy, care este implicat de zece zile într-un scandal cu droguri, au făcut afirmații contradictorii. Nu îi judecăm, așa cum am precizat, pentru că durerea unui părinte nu poate fi judecată.

Ioniță de la Clejani: "Cei care le-ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există legi. 29 de zile la arest!"Ioniță de la Clejani: "Cei care le-ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există legi. 29 de zile la arest!"

Ioniță de la Clejani: „Ce, Alex Velea e sfânt? ”

Surpriză, însă! După ce a încercat toate metodele să-și apere băiatul, Ioniță de la Clejani a făcut o declarație surprinzătoare, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV:

A venit acasă, de la studio de la Alex Velea și vorbea de Alex Velea ca de Dumnezeu, după ce i-a luat poliția permisul. Ce băiat, câte lucruri bune m-a învățat. 24 de ore după aceea, au început toate aceste discuții. Și nu știu de ce.

Eu nu pot să-l spun că el l-a învățat, pentru că ar fi vorbe în vânt. Nu are cum. Fulgy a avut o influență de undeva, pentru că altfel nu se explică răutatea împotriva lui Alex Velea. Nu înțeleg de ce o zi a vorbit bine despre Alex Velea, iar a doua zi nu. A început să vorbească și mai multe și mai multe. Nu vreau să acuz pe nimeni, i-am zis și lui Alex Velea, mi-am cerut scuze față de el și familia lui. (…)

Suntem oameni și cu toții greșim. Încercăm să fim alături în situații delicate, să ajutăm, să învețe dintr-o greșeală, să meargă mai departe. Asta facem noi ca și părinți. Fulgy este major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun ai greșit. Nu se poate. E major și e responsabil de ceea ce face el. Dar el nu este un copil rău. Fulgy este un băiat bun, care nu a făcut față la ce tot e în jurul lui.

Bucureștiul, din punctul meu de vedere, este o junglă. Poliția nu face nimic, televiziunea vine la mine la poartă să o aștepte pe Viorica, dar în spate la MC unde se vând droguri nu se duce. De ce nu vă duceți acolo să vedeți tinerii, să vedeți 100 de copii care sunt pe stradă noaptea. Acolo trebuie să vă duceți. Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei.

Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.

Viorica de la Clejani nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a găsit un țap ispășitor, mai exact le-a acuzat pe toate iubitele fiului său: ”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy:„Este foarte delicată situația”

Citește și: Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy:”Noi o să mergem și o să vorbim cu ei”

Citește și: Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram.Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Ioniță l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat  și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ioniță n-a recunoscut că l-a reclamat pe Fulgy la Poliție

Ulterior, Ioniță și Viorica de la Clejani au participat la câteva emisiuni televizate, dar nu au recunoscut că au chemat Poliția. Ba chiar a spus că Poliția a veit la domiciliul lui Fulgy duminică noaptea după ce, cu o seară înainte, îi suspendaseră permisul auto. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. El se uită la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Acum se vorbește doar de Fulgy. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a îtrebat de el. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a îtâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit, a declarat Ioniță de la Clejani la emisiunea lui Măruță, la PRO TV, în cursul zilei de luni.

Fulgy a fost prins de Poliție drogat la volan

Scandalul în care este implicat Fulgy a început duminica trecută, după ce fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost prins de Poliție drogat la volan: ”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al poliției.