Învățătoare confirmată cu coronavirus la școala Sfântul Vasile din Ploiești

Un cadru didactic al Școlii Sfântul Vasile (Școala de Băieți și Fete) din Ploiești a fost confirmat joi cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, care a precizat că este vorba de o învățătoare care predă elevilor de clasa a IV-a a Conform procedurii în astfel de cazuri, copiii și […] Articolul Învățătoare confirmată cu coronavirus la școala Sfântul Vasile din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Învățătoare confirmată cu coronavirus la școala Sfântul Vasile din Ploiești

Un cadru didactic al Școlii Sfântul Vasile (Școala de Băieți și Fete) din Ploiești a fost confirmat joi cu noul coronavirus.

Informația a fost confirmată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, care a precizat că este vorba de o învățătoare care predă elevilor de clasa a IV-a a

Conform procedurii în astfel de cazuri, copiii și părinții au fost informați cu privire la confirmarea pozitivă la COVID 19 a cadrului didactic, în următoarele două săptămâni elevii urmând să participe la cursuri on-line.

Starea de sănătate a învățătoarei este în prezent una bună, în următoarele 48 de ore urmând să fie supusă mai multor examinări pe baza cărora medicii vor decide dacă este necesară sau nu izolarea tratarea în spital.

sursa foto: scoala-ploiesti.ro

Articolul Învățătoare confirmată cu coronavirus la școala Sfântul Vasile din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.