Într-o localitate din Tulcea, elevii învață în capela mortuară. Școala și liceul sunt în reabilitare

În localitatea Isaccea, judeţul Tulcea, mai mulţi elevi vor învăţa în capela mortuară a oraşului, deoarece ambele clădiri ale instituţiilor de învăţământ din localitate se află în reabilitare, transmite publicaţia locală Tulceanoastră. Pentru elevii din Isaccea şcoala a început în spaţii improvizate. Astfel, 4 clase vor funcţiona în sala de sport, alte două clase prin […]

Într-o localitate din Tulcea, elevii învață în capela mortuară. Școala și liceul sunt în reabilitare

În localitatea Isaccea, judeţul Tulcea, mai mulţi elevi vor învăţa în capela mortuară a oraşului, deoarece ambele clădiri ale instituţiilor de învăţământ din localitate se află în reabilitare, transmite publicaţia locală Tulceanoastră.


Pentru elevii din Isaccea şcoala a început în spaţii improvizate. Astfel, 4 clase vor funcţiona în sala de sport, alte două clase prin atelierul școlar, iar o parte dintre elevi vor face cursuri în capela mortuară.


Atât şcoala, cât şi liceul din localitate se află în reparaţii, iar termenul de execuție asumat de constructori pentru una dintre clădiri a fost 31 august 2020, iar pentru cealaltă, 28 februarie 2021.


Publicaţia locală susţine că mai devreme de ianuarie 2021 (termen dat de specialişti), nu există nicio șansă ca una dintre cele două clădiri să fie gata pentru a primi elevii.