Intervenție a salvatorilor ialomițeni la două accidente rutiere petrecute în Urziceni și satul Tovărășia

Pompierii de la Garda de intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină vineri, 23 iulie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier petrecut [...]

Intervenție a salvatorilor ialomițeni la două accidente rutiere petrecute în Urziceni și satul Tovărășia

Pompierii de la Garda de intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină vineri, 23 iulie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier petrecut în satul Tovărășia, în care au fost implicate un autoturism și un tractor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul intervenției au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița. Din evenimentul rutier au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, aflate în autoturismul implicat în accident. Acestea au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, iar ulterior au refuzat transportul la spital.

Totodată, în urmă cu puțin timp,  salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. La locul intervenției a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, doar o victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte două victime au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

În ambele cazuri pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentelor, precum și sablarea carosabilului.