Instituția Prefectului Ialomița: 1 Iunie, Ziua Pașaportului pentru copii

Instituția Prefectului Ialomița îi invită pe părinți să le facă pașapoarte copiilor în ziua de 1 iunie, dedicată exclusiv celor cu vârsta sub 18 ani. Instituția Prefectului Ialomița a decis să-i serbeze pe copii într-un mod inedit. Sunt vizați copiii cărora părinții vor să le facă pașapoarte de călătorie. În mod excepțional, în data de 1 Iunie, zi liberă, la Serviciul de Pașapoarte din Slobozia se va lucra în regim normal. Nu vor fi însă procesate date pentru persoanele adulte ci doar pentru copii. „Pe 1 Iunie colegii de la… Articolul Instituția Prefectului Ialomița: 1 Iunie, Ziua Pașaportului pentru copii apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Instituția Prefectului Ialomița: 1 Iunie, Ziua Pașaportului pentru copii

Instituția Prefectului Ialomița îi invită pe părinți să le facă pașapoarte copiilor în ziua de 1 iunie, dedicată exclusiv celor cu vârsta sub 18 ani.

Instituția Prefectului Ialomița a decis să-i serbeze pe copii într-un mod inedit. Sunt vizați copiii cărora părinții vor să le facă pașapoarte de călătorie.

În mod excepțional, în data de 1 Iunie, zi liberă, la Serviciul de Pașapoarte din Slobozia se va lucra în regim normal.

Nu vor fi însă procesate date pentru persoanele adulte ci doar pentru copii.

Pe 1 Iunie colegii de la Direcția de Pașapoarte vor lucra în regim normal. Vor fi două ghișee deschise exclusiv pentru depunerea documentelor în vederea obținerii pașaportului doar pentru copii, nu și pentru adulți.”, a anunțat Marin Constantin (foto), prefectul județului Ialomița.

Măsura se aplică și pentru copiii care aveau programări la depunerea documentelor necesare în zilele lucrătoare de după data de 1 Iunie.

În medie, la Serviciul de Pașapoarte Ialomița ce funcționează în Slobozia, strada Brăilei, nr. 14, la ieșirea spre Slobozia Nouă, se prezintă în fiecare zi 100 de persoane în vederea obținerii pașaportului de călătorie.

Articolul Instituția Prefectului Ialomița: 1 Iunie, Ziua Pașaportului pentru copii apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.