Instalarea de centrale de bloc ar urma să majoreze costurile pentru achiziția de apartamente noi

Ministerul Mediului vrea să interzică montarea de centrale de apartament în noile blocuri chiar de anul acesta. Dar, mulți dintre dezvoltatori s-au orientat de câțiva ani spre sisteme alternative de încălzire, precum centrale de bloc sau încălzire prin pardoseală. Dacă propunerea va fi aprobată în coaliția de guvernare, noile construcții nu vor mai avea centrale [...] Articolul Instalarea de centrale de bloc ar urma să majoreze costurile pentru achiziția de apartamente noi apare prima dată în Biz Brasov.

Instalarea de centrale de bloc ar urma să majoreze costurile pentru achiziția de apartamente noi

Ministerul Mediului vrea să interzică montarea de centrale de apartament în noile blocuri chiar de anul acesta. Dar, mulți dintre dezvoltatori s-au orientat de câțiva ani spre sisteme alternative de încălzire, precum centrale de bloc sau încălzire prin pardoseală. Dacă propunerea va fi aprobată în coaliția de guvernare, noile construcții nu vor mai avea centrale [...]

Articolul Instalarea de centrale de bloc ar urma să majoreze costurile pentru achiziția de apartamente noi apare prima dată în Biz Brasov.