Înmormântarea lui Emi Pian are loc duminică

Funerariile fostului interlop Emi Pian, lider al clanului Duduienilor, ucis de un membru al unei alte grupări, cunoscute drept a “Spoitorilor”, marți, 4 august, după o răfuială care a avut loc în cartierul Giulești, au loc astăzi. Interlopul care a murit acum câteva zile, aducând la lumină o parte a pericolului reprezentat de clanurile care […]

Înmormântarea lui Emi Pian are loc duminică

Funerariile fostului interlop Emi Pian, lider al clanului Duduienilor, ucis de un membru al unei alte grupări, cunoscute drept a “Spoitorilor”, marți, 4 august, după o răfuială care a avut loc în cartierul Giulești, au loc astăzi.


Interlopul care a murit acum câteva zile, aducând la lumină o parte a pericolului reprezentat de clanurile care domină părți ale orașelor României, câștiga banii extrem de ușor, conform dosarului consultat de Libertatea. El făcea și 3.000 de euro, de pe o zi pe alta, ca dobândă de la un singur om împrumutat!


Dacă nu ar fi făcut cerere de liberare condiţionată, Emi Pian ieşea din închisoare în ianuarie 2021.


Presupusul ucigaș al interlopului Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile.