ING Bank România implementează Plățile Instant. Gradul de acoperire al serviciului a ajuns la 75% din piata bancara.

Începând de astăzi, 20 martie 2023, ING Bank România își îmbogățește portofoliul de servicii de plată cu serviciul Plăți Instant, dezvoltat de TRANSFOND, care asigură transferul banilor din contul bancar al plătitorului ȋn cel al beneficiarului, aflat la altă bancă sau invers, în maxim 10 secunde, în orice moment (24/7/365). În practică, încă de la […] The post ING Bank România implementează Plățile Instant. Gradul de acoperire al serviciului a ajuns la 75% din piata bancara. appeared first on NOCASH ® de 22 ani.

ING Bank România implementează Plățile Instant. Gradul de acoperire al serviciului a ajuns la 75% din piata bancara.

Începând de astăzi, 20 martie 2023, ING Bank România își îmbogățește portofoliul de servicii de plată cu serviciul Plăți Instant, dezvoltat de TRANSFOND, care asigură transferul banilor din contul bancar al plătitorului ȋn cel al beneficiarului, aflat la altă bancă sau invers, în maxim 10 secunde, în orice moment (24/7/365). În practică, încă de la […]

The post ING Bank România implementează Plățile Instant. Gradul de acoperire al serviciului a ajuns la 75% din piata bancara. appeared first on NOCASH ® de 22 ani.